Otrzymuj przepisy i kulinarne inspiracje bezpośrednio na swoją skrzynkę.

Danie główne

Burger przekrojony na pół, ułożony na niebieskim talerzu
Podwójny smash burger

sobota, 17 sierpnia 2024

Podwójne smash burgery z domowej kuchni to uczta dla fanów burgerów. Cienkie, soczyste kotlety z chrupiącymi brzegami, roztopiony ser, świeże dodatki w miękkiej bułce. Autentyczny smak jak z najlepszej amerykańskiej burgerowni!

Przejdź do przepisu

asdf
Karkówka z cukrem i chilli

piątek, 16 sierpnia 2024

To idealna propozycja na grilla. Soczysta, aromatyczna i lekko pikantna dzięki chilli, z delikatną słodyczą karmelizowaną przez cukier. Każdy kawałek mięsa to eksplozja smaków, które doskonale komponują się z dymnym aromatem z grilla.

Przejdź do przepisu

mięsne klopsy w czerwonej glazurze umieszczone na patelni razem z jajkami ugotowanymi na półtwardo i przekrojonymi na pół
Pikantne klopsy z pastą gochujang

niedziela, 5 maja 2024

Kolejna odsłona klopsów, tym razem inspirowana kuchnią koreańską. Polecam miłośnikom pikantnego jedzenia, ale jeśli nie lubisz, gdy coś jest „za ostre”, pasty gochujang sprzedawane są na różnych poziomach ostrości.

Przejdź do przepisu

asdf
Smażony ryż z konserwą po tajsku

niedziela, 5 maja 2024

Mimo swojej prostoty i małej liczby składników jest to danie pełne smaku i jedno z moich ulubionych. Szczególnie w czasach diet wysokobiałkowych nic nie pobije dla mnie komfortu, jakim jest ryż, smażony czy nie.

Przejdź do przepisu

asdf
Klopsy drobiowe w sosie green curry

niedziela, 5 maja 2024

Uwielbiam klopsy pod wszystkimi postaciami, a te są jednymi z moich ulubionych. Robię je z różnymi pastami curry. Świetnie smakują odgrzane na lunch w pracy.

Przejdź do przepisu

Najsmaczniejszy newsletter w sieci!

Otrzymuj przepisy i kulinarne inspiracje bezpośrednio na swoją skrzynkę.

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA, obowiązują Polityka prywatności i Warunki korzystania z usług Google.

Potwierdź swój zapis

Dziękujemy za zainteresowanie naszym newsletterem. Aby potwierdzić zapis, kliknij w przycisk w mailu, który właśnie wysłaliśmy na Twoją skrzynkę pocztową.